-BOKS REKREACIJA 

Programi dostupni svima, gdje ćete kroz boksačke tehnike i vježbe snage poboljšati fizičku i mentalnu kondiciju te aktivirati sve mišićne skupine. Boks će vam pomoći ublažiti stres, izgraditi samopouzdanje i na zabavan način doći do zadanog cilja.

      

-ŠKOLA BOKSA ZA DJECU -

Sastoji se od učenja cjelovitih motoričkih i funkcionalnih sposobnosti koje su potrebne za razvoj  djeteta. Osim motoričkih sposobnosti djeca će sklopiti nova prijateljstva, izgraditi samopouzdanje, poboljšati sposobnost koncentracije, ispucati višak energije, te sve skupa će imati pozitivan utjecaj na mentalno zdravlje samog djeteta.


-ŠKOLA BOKSA ZA POČETNIKE - 

Sastoji se od svih potrebnih elemenata i protokola koji su potrebni za pravilno savladavanje osnovnih tehnika boksa i polaganje prve razine znanja u kojoj članovi svojom DIPLOMOM potvrđuju Level 1 status REKREATIVCA U BOKSU.


-ŠKOLA BOKSA (Level 2-3) - 

Namjenjena za sve članove koji su završili prvu razinu znanja Level 1, ali žele nadograđivati i unaprijediti svoje znanje sve do statusa VRHUNSKOG SPORTAŠA (Level 5).


-NATJECATELJI (Level 2-4) - 

Namjenjena svima koji se natječu u GLADIJATOR ligi i sportašima koji aktivno sudjeluju u svim natjecanjima diljem Hrvatske.


-KRUŽNI TRENING -

Funkcionalno - intervalni trening koji se sastoji od cardio vježbi i vježbi snage. Trening se odvija u nekoliko stanica, brže izmjene, visok intenzitet i brzo vidljivi rezultati.