Zajedno smo jači

Gladijator team September 07, 2020

Izrazito smo ponosni što je ovu inicijativu i želju za ujedinjenjenjem borilačkih sportova pod jednim imenom prepoznao veliki humanitarac, višestruki prvak Hrvatske u Kickboxingu, dugogodišnji kickboxing sudac na svjetskoj razini i sudionik mnogih humanitarnih sportskih akcija Marko Deša.

Kako je došlo do suradnje? - Zapravo odgovor je vrlo jednostavan.
Nedugo nakon što smo pokrenuli kickboxing klub, kontaktirao nas je M.Deša koji je ostao oduševljen idejom i ciljevima našeg kluba.
Marko duži niz godina prati naš rad i sve projekte koje naš klub pokreće i vrlo brzo nakon kratkog sastanka s pokretačem naših projekata Tomo Kadićem postignut je dogovor o pridruživanju M.Deše u naš tim.

Uz trenera Mateja Šimeca koji vodi Kickboxing u našoj Gladijator 2 dvorani na Vrbanima 3(Palinovečka 42), Deša će od sada voditi školu kickboxinga za mlađe uzraste, rekreativce i sve naše sportaše koji će se željeti natjecati u Gladijator 1 dvorani "staroj dami" na Kustošiji(Ilica 298).
Naša želja za napredkom i ujedinjenjenju borilačkih sportova pod jednim imenom polako, ali sigurno ostvaruje željene rezultate.

Zajedno smo jači

Više informacija i raspored termina možete pronaći na našoj web stranici od sljedećeg tjedna:

Share This