Ovaj vikend održano je drugo kolo klupske lige ove godine

Administrator September 21, 2020

Ovaj vikend održano je drugo kolo klupske lige ove godine. Meni je to bilo prvo iskustvo s takvim oblikom provjere znanja. Oduševljen sam bio za bio viđenim.
Klupska pravila i sustav napredovanja je i napisan kao i poznat svakom sportašu, tako se savladavaju novi leveli znanja (lvl 1, lvl 2 i lvl 3) pa su i samim time "natjecatelji" bili uparenih ne samo težinskom kategorijom nego i levelom znanja.
Nevjerojatnih 32 člana u 16 mečeva su skupljali bodove za klupsku ligu koja na kraju 10 kola donosi najboljem prijelazni klupski pehar.

Kako bi sve bilo prilagođeno napredovanju u više segmenata ne samo boxačkom i natjecateljskom pomoć tehnologije je nužna i korištena. Senzori u rukavicama broje broj izbačenih udaraca što je uz ostala pravila bilo bitno u određivanju pobjednika i dodjeljivanju ligaških bodova.

Jako lijep sustav provjere koji obećava istinski put ka puno višim sportskim uspjesima koji su pred ovim mladim ljudima. Drago mi je biti dio ovakve priče koju ću iskopirati i na kickboxing u sljedećem periodu.

Share This