Dominantna pobjeda Duje Gačine u Osijeku

Maks.S December 08, 2019

Prije nekoliko trenutaka završila je borba  Kristijana Duje Gačine protiv Osiječkog boksača Karla Raštagorca.

Duje je u svojem debiju već od prve runde nametnuo visok ritam borbe prednjim direktom koji je natjerao Protivnika u defenzivan položaj, iako je protivnik pokušavao iz kontri Duje nije ostavljao prostora, poneki udarci od strane protivnika su prošli,a Osiječka dvorana je podržala svog borca na svaki pogođen udarac, ali jednostavno to nije bilo dovoljno i prva runda zasluženo odlazi na stranu Duje koji je pred kraj runde digao ritam udaraca.

Tijekom pauze trener Tomo Kadić daje ključne savjete našem boksaču koji već početkom drugom runde silovitom serijom tjera suca da broji Osiječaninu, ali nedovoljno za prekid, Gačina nastavlja pristisak i još jednom serijom od sedam udaraca u nizu tjera sudac da opet broji protivniku koji nakon brojanja traži priliku za predah kroz kretanje.Gačina ne popušta ritam i dominantno završava drugu rundu.

Još poneki savjet iz kuta i kreće treća runda u kojoj Gačina skoro završava meč prije zvona još jednom silovitom serijom od čak osam udaraca, ali hrabri Karlo  Roštager se ne predaje i sve je ostalo na sucima.

Gačina je boksao silovito jako, uvjerljivo, pratio je savjete iz kuta i suci jednoglasno dodjeljuju pobjedu našem borcu.

Prva borba i prva velika pobjeda za našeg sportaša kojeg su pratili trener Tomo Kadić i asistent/sekundant Domagoj Fijačko

Možemo biti ponosni na našeg borca koji je nakon jučerašnjeg nastupa unutar Gladijator lige potvrdio puni smisao naše lige današnjom pobjedom.

 

Share This