Najuspješniji Gladijatori su bili Vita Hudika i Andrija Tomić sa zlatom oko vrata

Maks.S January 22, 2020

Proteklog vikenda je bio prvi test u nizu za naše Gladijatore na međunarodnom turniru Zagreb Open koji se je održao u Sutinskim vrelima pod organizacijom Judo kluba Panda.

Konkurencija je bila velika, čak 549 judaša iz 60 klubova vrijedno je skupljalo bodove za svoje klubove u ukupnom plasmanu, a naši mali gladijatori ostavljali su svaki atom snage na borilištu kako bi osvojili bod više i tako doveli cijeli tim što bliže vrhu.

Požrtvovnim borbama protiv prvaka Hrvatske, prvaka Bugarske, Njemačke i drugih zemalja naši sportaši donosili su pobjede, ali i poraze. Sve je to bio dobar test na početku sezone i jedna velika motivacija našim judašima kako bi ispravili greške i ove godine ostvarli što bolje rezultate za sebe i svoj klub.

Na ovom turniru najuspješniji Gladijatori su bili Vita Hudika i Andrija Tomić sa zlatom oko vrata, dok će se ostali morati zadovoljiti dobrim izvedbama, velikim pobjedama protiv rivala, ali i drugim i trećim mjestima. 

Rezultati:

U12

    1.    Mjesto: Vita Hudika i   Andrija Tomić
    2.    Mjesto: Kuzma Marković
    3.    Mjesto: Nika Glavina,Juraj Marković   i   Josip Stipić
    4.    Mjesto: Nika Car
    5.    Mjesto: Filip Butući, Petra Kale i Marin Ačkar

U14

    2.    Mjesto: Nikola Hadži-Veljković
    3.    Mjesto: Kristian Butući

Bez plasmana: Josip Havranek i Eugen Krpan

U16

    2.    Mjesto: Vedrana Miljević

Na kraju naš tim je osvojio 14. mjestom u ukupnom poredku od 60. klubova, ali već na sljedećim turnirima ciljamo prvo mjesto.

 

#jasamgladijator

Share This