Izvještaj sa pretkola Alpe Adria Regional Cupa

Sara Barbir December 13, 2018

Pod organizacijom BK Gladijatora 12-og, 13-og te 14-og listopada održan je Alpe-Adria regionalni Sport Fest kup u Poreču. Svi prisutni ljubitelji sporta mogli su pogledati egzibicijske sparinge za koje su se boksači disciplinirano spremali 6 tjedana. Međutim, sparinzi su samo uvod i priprema za Alpe-Adria regionalni kup u Zagrebu koji će se održati u prosincu. Naravno, uz disciplinu i fokus, potporu trenera, držanje fokusera i ...dijeljenje savjeta, zabave nije nedostajalo pa je tako zabavno bilo gledati proslavljenog skijaša, olimpijskog osvajača Ivicu Kostelića i velikog voditelja, entuzijasta te glumca Renea Bitorajca kako i sami odrđ‘uju svoj prvi sparing ni više ni manje nego s profesionalnim sportaš¡ima BK Gladijatora Tonijem Filipijem i Mihaelom Jugovićem. Dvoje poznatih Hrvata nisu bili jedini koji su prvi put zakoračili u ring. Juniori Jagor Špoljarić i Matko Stojanović hrabro su odradili svoju prvu borbu dok su Аani Barbir, Jure Babić, Noa Galić i Jurica Selak odradili uvodne sparinge prije početka natjecanja.
Kao i obično, na manifestacijama poput ove uručene su prigodne nagrade pa je tako Karmen Sertić (BK Gladijator) uručila pehare najborbenijem paru Marku Križanoviču (BK Gladijator) i Tadeju ÄŒernogi (BK Portorož). Sudci su za najboljeg tehničara proglasili Tomislava Letinića (BK Arena Pula) koji je primio pehar od strane Ante Vičevića, predsjednika BK Rijeke.
Najbolji boksač Fran Å are (BK Sv. KrÅ¡evan Zadar) zasluženi pehar primio je od najboljeg hrvatskog boksača Tonija Filipija. Najboljim klubom proglašen je BK Arena Pula kojemu je pehar uručio predatavnik (BK Gladijator).
Poklone za sve navedene osigurali su suradnici BK Gladijatora: Profightstore, GAZ- Weider,tiskara Majica do Jajca, Sporet Fest itd.
Te poklone svim je pobjednicima, sucima i doktorima uručio trener BK Gladijatora Tomo Kadić zajedno sa predstavnikom GAZ-a Ristom Ćebedžijom.
Velik odaziv, pozitivna atmosfera svakako su pokazatelji da hrvatski boks zaista ima budućnost.

Share This