Gladijatori su potvrdili svoju dominaciju u teškoj kategoriji

Gladijator team March 07, 2020

Sutra imamo gladijatorsko finale između Tina Landrpet koji je nakon tri runde žestoke borbe uzvratio svojem protivniku nakon zadnjeg poraza na Prvenstvu Zagreb i tako se plasirao u finale prvenstva Hrvatske za ml.seniore. U finalu mu se pridružio naš drugi predstavnik Kristijan Duje Gačina koji je nakon prve runde prepune jakih udaraca slomio svojeg protivnika snažnim udarcima već u drugoj rundi i natjerao suca da prekine meč u korist našeg Gladijatora.

Ovo je velik uspjeh za naš tim koji po drugi puta u povijesti ima Gladijatorsko finale nakon braće Filipi, Bepa i Tonia koji su prije tri godine uvjerljivo savladali sve svoje protivnike do bratskog finala u seniorskoj konkurenciji. Kao što znamo u tom finalu se braća nisu borila, ali u ovom slavimo opet dva zlata bez obzira kome suci sutra odluče dati pobjedu.

Naše PRVAKE Tina i Duju u kutu je vodio naš trener i bivši višestruki prvak Hrvatske Bruno Knježević uz pomoć trenera Nene Mitrovića iz boksačkog kluba sv.Krševan iz Zadra. Dok je najveću podrška našim borcim stizala od trenera Zdravka Žagara, vođe puta Maria Šafranići i sportskog direktora kluba Gladijator Tomislava Lovrečkog sa tribine. Ujedno čestitamo i kolegama iz sv.Krševana što su suveren izborili sutrašnje finale u poluteškoj kategoriji. Ovim putem čestitamo svima na senzacionalnom uspjehu uz zajedništvo Hrvatskih klubova do pobjeda.

Share This