3.kolo Gladijator lige pod pokroviteljstvom PROFIGHTSTORA

Administrator October 10, 2020

Subotnje jutro značilo je početak 3.kola Gladijator lige na kojem je nastupilo 14 sportaša, rekreativaca i sportašica u 7 borbi do titule najboljeg boksača, najboljeg tehničara i najborbenijeg para.
Posebno smo ponosnimo pokroviteljstvom Gladijator lige koju smo postigli s  PROFIGHTSTOROM, koj nam je osigurao nagrade (rukavice, bandaže i vijače) za najbolje.
Kroz svih 7 borbi mogli smo vidjeti mnogo zanimljivih poteza, ali mi ćemo izdvojiti najbolje.
Najbolji boksač 3.kola sa zasluženih 505 bodova bio je Mario Čorluka, koji ovaj rezultat ne bi mogao ostaviti da preko puta sebe nije imao jednako kvalitetnog protivnika Antonia Popivodu. 
Kao nagradu za najboljeg boksača osvojio je kožne rukavice - PFS
Najbolji tehničar 3. Kola postao je Leonard Bergam koji je kroz borbu ispunjen zanimljivh poteza pobjedio najboljeg tehničara 2.kola Ivora Đikića, te je osvojio bandaže - PFS
Iako je bilo nekoliko parova u konkurenciji za najborbeniji par, ovu titulu osvojili su Franco Jerković i Zenon Keranović.
Ovaj dvoboj je nosio posebnu težinu, jer se radi o dvojici kvalitetnih sportaša koji su željeli osvojit titulu najboljeg boksača 3.kola. Ali u svoj želji da dostignu 505 bodova koje je nekoliko borbi prije ostvario Mario Ćorluka svojom izvedbom zaslužili titulu najborbenijeg para, a za nagradu su dobili PFS - vijače.
Danas smo vidjeti napredak svih naših sportaša na segmentima tehnike i fizičke forme, a najviše su briljirali oni koji su ozbiljno shvatili sportski razvoj.
Bravo za sve GLADIJATORE i veliko hvala svim našim pokroviteljima bez kojih ovo ne bi bilo moguće.
ZAJEDNO SMO JAČI.

Share This