Zajedno smo jači

Gladijator team September 07, 2020

Izrazito smo ponosni što je ovu inicijativu i želju za ujedinjenjenjem borilačkih sportova pod jednim imenom prepoznao veliki humanitarac, višestruki prvak Hrvatske u Kickboxingu, dugogodišnji kickboxing sudac na svjetskoj razini i sudionik mnogih humanitarnih sportskih akcija Marko Deša.

Kako je došlo do suradnje? - Zapravo odgovor je vrlo jednostavan.
Nedugo nakon što smo pokrenuli kickboxing klub, kontaktirao nas je M.Deša koji je ostao oduševljen idejom i ciljevima našeg kluba.
Marko duži niz godina prati naš rad i sve projekte koje naš klub pokreće i vrlo brzo nakon kratkog sastanka s pokretačem naših projekata Tomo Kadićem postignut je dogovor o pridruživanju M.Deše u naš tim.

Uz trenera Mateja Šimeca koji vodi Kickboxing u našoj Gladijator 2 dvorani na Vrbanima 3(Palinovečka 42), Deša će od sada voditi školu kickboxinga za mlađe uzraste, rekreativce i sve naše sportaše koji će se željeti natjecati u Gladijator 1 dvorani "staroj dami" na Kustošiji(Ilica 298).
Naša želja za napredkom i ujedinjenjenju borilačkih sportova pod jednim imenom polako, ali sigurno ostvaruje željene rezultate.

Zajedno smo jači

Više informacija i raspored termina možete pronaći na našoj web stranici od sljedećeg tjedna:

Share This

Zajedno smo jači

Gladijator team September 07, 2020

Još jedna dobrotvorna akcija je iza naših Gladijatora

Gladijator team September 07, 2020

Dodjela diploma

Gladijator team June 24, 2020

Veliki uspjeh na prvom seniorskom prvenstvu

Info Gladijator February 01, 2020

Toni Filipi već u prvom mecu protiv Rusa

Info Gladijator February 03, 2020