Jedno zlato dva prvaka

Gladijator team March 08, 2020

Završilo je prvenstvo Hrvatske za ml.Seniore koje je održano u Splitu,a najbolji teškaši u 2020 godine su naši Gladijatori Kristijan Duje Gačina i Tin Landrpet.

Prvi od naših teškaša u ring je ušao Kristijan Duje Gačina koji je izborio finale kroz dvije pobjede; u prvom meču slavio je prekidom u trećoj rundi, dok se je u polufinalu susreo sa viceprvakom Europe iz 2017 godine. Već u prvoj rundi polufinala Gačina je u svom trećem meču u karijeri jurnuo na viceprvaka Europe i silovitim udarcima pokazao da želi pobjedu. Bila je to žestoka borba, Gačina je vršio pritisak bez obrane, protivnik je bježao i iz konture je zadao udarac zbog kojeg je sudac morao brojati Gaćini. Borba se je nastavila, ništa nije moglo omesti našeg Gladijatora u želji za pobjedom i već nakon nekoliko serija protivnik zaslužuje javnu radi nepravilni udaraca i sve je na početku.
Sve je sad na drugoj rundi koja je donijela pobjednika, trener Bruno Knježević odlično je usmjerio Duji da ne srlja već da boksa tehnički što se je pokazalo kao pun pogodak. Druga runda je krenula, Gačina je krenuo pametnije nije srljao te je zadavao opasnije-jače udarce što je dovelo do prekida od strane doktora radi ne mogućnosti zaustavljanja krvarenja protivnikovog nosa.
Kristijan Duje Gačina postao je prvi finalista uz odlično vodstvo iz kuta.

Sljedeći u ring ulazi Tin Landrpet koji je svoj svoj put do finala izborio kroz dvije pobijede; u prvoj četrvtfinalnoj borbi dominirao je tokom cijelog meča i na kraju zasluženo slavio prekidom u prvoj rundi.
Uslijedilo je polufinale; Tina je očekivao stari protivnik koji ga je već jednom tijesno pobijedio na prvenstvu Zagreba, a to je bio jedan motiv više za našeg borca. Trener Bruno odlučio je da Tin svojim pritiskom slomi svojeg protivnika i tako pobijedi, a na kraju to je ispalio kao još jedna dobra odluka kuta i odlična prezentacija našeg boksača. Landrpet je ušao u meč odlučno, dominirao je serijama udaraca koje je uvježbao kroz Gladijator ligu i iz svake runde on je bio sve spremnije i odlučniji. Zraka nije falilo treniralo se je naporno, Landrpet nije ništa prepuštao slučajnosti i odlučio je svoj zadnji atom snage ostaviti u ringu sa velikim brojem serija. Protivnik je odlično kontrirao pokušao je u nekoliko navrata preuzeti inicijativu, bila je to zapravo prava rovovska bitka u kojoj je nakon tri runde jednoglasno odlukom sudaca potpuno zasluženo pobijedio Tin Landrpet i izborio svoje finale.

IMAMO GLADIJATORSKO FINALE.

Sve je bilo riješeno u polufinalnim i sad Tin Landrpeta i Kristijan Duje Gačinu očekuje klupsko finale prvenstva Hrvatske za ml.Seniore.

Nakon što su suveren nadboksali-savladali sve svoje protivnike u finalu je pobjedu odlukom sudaca nakon tri runde odnio Kristijan Duje Gačina, bila je to preselika Gladijator lige 2019 u kojoj je Kristijan Duje Gačina bio nešto bolji, dok je Tin Landrpet bio nekoliko bodova iza njega.
 Kristijan Duje Gačina zlato i Tin Landrpet zlatno-srebro, a sve skupa je jedno veliko zlato za naš tim.

Gladijator liga pokazala je svoj puni smisao ovim rezultatom dvojice Gladijatora u finalu prvenstva Hrvatske i samim time možemo biti sretni i ponosni na rad naših trenera, ali i zalaganjem naših sportaša.
 Bez obzira tko je pobijedio u finalu mi imamo DVA PRVAKA i to je najveća snaga i bogatstvo našeg kluba.

Velike zasluge moramo dat i treneru Bruni Knježeviću koji je odlično taktički vodio naše borce uz pomoć Zdravka Žagara i vođe puta Maria Šafranića, dok je dodatna motivacija stigla i od sportskog direktora našeg kluba Tomislava Lovrečkog koji je stigao u Split kako bi motivirao naš tim.

Uz stručni stožer koji je bio na prvenstvu za ovakav rezultat zaslužni su i naši treneri Tomo Kadić, Matej Šimec i asistent Domagoj Fijačko uz naravno podršku svih članova Gladijator kluba na čelu sa predsjednikom Sašom Lucarićem.

Kako su naši prvaci dočekani možete vidjeti i u prilogu gdje su na balkonu bile zastave i boksačke rukavice.

Pridružite nam se u novim pobjedama.

Share This