Gladijatorskom snagom protiv korone - Tin Landrpet

Info Gladijator April 21, 2020

Još jednog našeg gladijatora kontaktirali smo, s ciljem informiranja o njegovom životu u karanteni i načinu na koji održava svoje tijelo u formi.

To je Tin Landripet, 17-godišnjak koji se boksom bavi tek nešto manje od dvije godine. No, sportaš je od malih nogu, a boks je postao njegov izbor nakon 11 godina u plivanju i vaterpolu.

Ovaj učenik telekomunikacijske srednje škole prvo nam se predstavio sam.

"Ja sam Tin Landripet i najbolji sam junior Gladijator lige u 2019. godine. Osim toga sam osvajač drugog mjesta na državnom juniorskom prvenstvu u teškoj kategoriji. Treniram skoro dvije godine, savladao sam prvu razinu (Level 1) i pripremam se za drugu. Nju bih trebao savladati nakon što prođe sve ovo što nas je snašlo", rekao nam je Tin, kojeg smo odmah upitali kako provodi vrijeme čekajući normalizaciju:

"Za vrijeme izolacije pomažem roditeljima u poslu, radim stvari za školu i svaki dan treniram. Imam program treninga, posjedujem dva utega od 2 kg i jedan od 15 kg. Također imam i fokusere pa mi otac pomaže da putem njih unaprijedim svoje boksačko znanje. Jako mi je bitno održati formu za vrijeme izolacije jer treba biti spreman na nove izazove."

Njegovi najveći izazovi tek slijede, kao i natjecanja na kojima bi trebao izgraditi put svoje boksačke karijere. Trebat će polako napredovati, nastupati što više te s vremenom postizati sve bolje rezultate. Ukratko, očekuje ga rad, no na kraju njega sigurno i zadovoljstvo. A što se tiče trenutne situacije, vjeruje da iz ovoga svi možemo izaći kao bolje osobe.

"Mislim da će nam sve ovo donijeti nešto pozitivno. Ljudi će biti uredniji i više će međusobno paziti jednu na druge. Svojim kolega bih poručio da se čuvaju, ostanu kod kuće i da nikako ne zaborave na trening."

Mi se nadamo da ćemo se svi uskoro vidjeti u dvorani.

Share This