1. kolo Gladijator lige u novoj sezoni probudilo je ambicije novih sportaša

Maks.S February 08, 2020

Započela je nova sezona izazova za sve naše članove, započela je nova sezona Gladijator lige u koji će naši članovi moći isprobati svoje mogućnosti i unaprijediti svoje znanje.


Već u današnjem prvom kolu mogli smo vidjeti neke nove pokrete, neke nove klince i veliki napredak pojedinaca od prošlogodišnje premijere.

Mnogima je sunčana subota značila slobodan dan, dan u prirodi, dan kada nema treninga, ali ne i za naše sportaše koji su vrijedno trenirali preko zimskih prazika kako bi novoj sezoni isprobali svoje mogućnosti.
Prvo kolo Gladiajtor lige u 2020. godini značila je novi početak za one koji su u prošloj sezoni propustili svoju priliku za osvajanjem lige. Čak 19 Gladijatora danas je tražilo svoju priliku kroz 10. parova u nadi saklupljanja što večeg broja bodova.

Prisjetimo se kako je u prvoj premijernoj sezoni u zadnjem kolu Valent Kruhek nadoknadio zaostatak od 130 bodova ispred Frana Golubičeka i tako preuzo vodstvo i zasluženo postao ukupni pobjednik 1. sezone Gladijator lige.


Iako je prvo kolo pokazalo svoj puni potencijal i smisao, ovo je prilika za sve nove članove koji su propustili svoju priliku da se pridruže već u drugom kolu i kroz preostalih 9 kola nadoknade propuštenu bodovnu razliku.

Najbolji boksač 1. kola u 2020 godini sa najviše bodova zauzeo je Jagor Špoljarić s 325 bodova, za najboljeg tehničara izabran je Duje Gačina, dok je najborbeniji i najuproniji par bio dvoboj između Leonarda Kovaća i Ivora Đikića, koji su se numorno nadmetali u nadi sakupljanja što većeg broja bodova.

 

Share This