1. kolo Gladijator lige u novoj sezoni probudilo je ambicije novih sportaša

Maks.S February 08, 2020

Započela je nova sezona izazova za sve naše članove, započela je nova sezona Gladijator lige u koji će naši članovi moći isprobati svoje mogućnosti i unaprijediti svoje znanje.


Već u današnjem prvom kolu mogli smo vidjeti neke nove pokrete, neke nove klince i veliki napredak pojedinaca od prošlogodišnje premijere.

Mnogima je sunčana subota značila slobodan dan, dan u prirodi, dan kada nema treninga, ali ne i za naše sportaše koji su vrijedno trenirali preko zimskih prazika kako bi novoj sezoni isprobali svoje mogućnosti.
Prvo kolo Gladiajtor lige u 2020. godini značila je novi početak za one koji su u prošloj sezoni propustili svoju priliku za osvajanjem lige. Čak 19 Gladijatora danas je tražilo svoju priliku kroz 10. parova u nadi saklupljanja što večeg broja bodova.

Prisjetimo se kako je u prvoj premijernoj sezoni u zadnjem kolu Valent Kruhek nadoknadio zaostatak od 130 bodova ispred Frana Golubičeka i tako preuzo vodstvo i zasluženo postao ukupni pobjednik 1. sezone Gladijator lige.


Iako je prvo kolo pokazalo svoj puni potencijal i smisao, ovo je prilika za sve nove članove koji su propustili svoju priliku da se pridruže već u drugom kolu i kroz preostalih 9 kola nadoknade propuštenu bodovnu razliku.

Najbolji boksač 1. kola u 2020 godini sa najviše bodova zauzeo je Jagor Špoljarić s 325 bodova, za najboljeg tehničara izabran je Duje Gačina, dok je najborbeniji i najuproniji par bio dvoboj između Leonarda Kovaća i Ivora Đikića, koji su se numorno nadmetali u nadi sakupljanja što većeg broja bodova.

 

Share This

Dodjela diploma

Gladijator team June 24, 2020

Od sutra opet krećemo sa vanjskim treninzima

Gladijator team June 23, 2020

Judo klub Gladijator

Gladijator team June 22, 2020

Veliki uspjeh na prvom seniorskom prvenstvu

Info Gladijator February 01, 2020

Toni Filipi već u prvom mecu protiv Rusa

Info Gladijator February 03, 2020